«Лісник» і його «духовність». Буддизм заради терору.

Одним із самих найефективніших способів заробляння коштів є спосіб створення власної секти. Добрий, надійний, не привертає зайвої уваги та візуально направлений виключно на благо духовного світу населення. Легко відмазатись від кримінальної відповідальності, легко вирішувати питання. До вказаного висновку дійшов герой останніх подій в країні Олег Мужчиль.

Як відомо, .Мужчиль неодноразово намагався увійти в контакт з представниками міжнародних осередків буддизму такими як Орден Ніпподзан-міходзи під керівництвом Терасаво (Японія) та центром Лотос-лантарі (Південна Корея), але останні ігнорували вказані звернення. Опісля Мужчиль приймає рішення створити власний псевдо-релігійноий Орден.

Метою створення Ордену було отримання повного контролю над послужниками, погодження системи фінансових поборів, забезпечення власного існування під дахом ніким не визнаного, але добре контрольованого «Лісником» угрупування, яке в перспективі, за його твердим переконанням, може перевершити сумнозвісне «Біле братство» Марії Деві Христос.

Паралельно, «Лісник» мав на меті, з-поміж релігійних адептів культу, створити «особисту гвардію» для вчинення насильства стосовно «невірних». Паралельно, Мужчиль намагався активно просувати найбільш відданих послужників у тогочасні радикальні екстремістські структури, що підпільно діяли в Україні.

Зокрема, протягом 2001-2002 років Мужчиль, у примусовій формі шляхом шантажу та погроз, почав залучати окремих представників буддизму в Донецькій області до екстремістської діяльності «Тризубу».

Зокрема, монах монастиря буддійського ордену «Лунг-женг-па» громадянин України Б.Ковальов у примусовій формі вступив до «Тризубу» проти своєї волі та отримав від О.Мужчиля завдання залучити до вказаної організації його знайомих радикально-налаштованих молодих людей з числа жителів Донецької області.

Таке собі поєднання псевдо-релігії і псевдо-патріотизму. Застосування такої примусової суміші «Лісник» планував використовувати далеко не для служіння Богу чи Україні.

Висновки за вами, однак істина десь поруч.