Ціна послуг російського агента

І знову в ЗМІ невщухає тема навколо Краснова. Згідно з останньою інформацією  Краснов звинувачує українську та кримську владу у фальсифікації кримінальних проваджень проти нього.

Тому, давайте звернемо увагу, а що сталося з людьми, які співпрацювали та товаришували з ним.

Звернемося до офіційних матеріалів, що оприлюднювались правоохоронцями, а саме аудіо-розмову, де ми чуємо, як громадянин Краснов – Удот розповідає про поїздку активістів Майдану до міста Слов’янська зі зброєю, яка відбулась 28 квітня 2014 року.

 

І що ж сталось потім ? Ми можемо лише здогадуватись, але учасників цього виїзду ми так  більше і не почули. Сподіваємось, що ці хлопці не стали жертвами зради …

Отже коли активісти Майдану (Правого сектору)  на автобусі в той же час приїхали на «сепарській» блокпост, це мало фатальні наслідки.

Від самого «Удота» під час інтерв’ю ми чули про співпрацю з іноземними спецслужбами, то чому б не задатись питанням – з ким він міг зустрічатись під час поїздки в Білорусь? А вже ж не з ЦРУ, висновок напрошується сам собою, КГБ!

Потрібно згадати від кого наш північний сусід отримує допомогу та перебуває у Митному Союзі, хто в цій організації головний? То чому б їм не використати площадку сусідів для зустрічі….

 

Як повідомив нам «Інтерфакс-Україна», відповідаючи на питання журналістів під час прес-конференції, яка відбулась 2 березня, чому в СБУ його звинувачують в співробітництві з російськими спецслужбами, якщо він інформував про це, Краснов повідомив» «Я не говорил, что что-то рассказывал СБУ. Я говорил, что «соответствующим спецслужбам». У нас много соответствующих спецслужб». Говорячи щодо контактів зі спецслужбами РФ, Удот повідомив: «то, что такие факты были, я не буду отрицать. Они были у всех, кто занимается общественой деятельностью. Но я подписывал документ о неразглашении». Питання напрошується таке – кому?!

 

Але це не головне. Головне зганеблені та втрачені життя загиблих справжніх патріотів і все із-за однієї поганої вівці.